Onur Havayolları'nda fırsatçılık

Havayoluyla seyahat etmek isteyen yolcular Onur Air firmasından bilet satın almışsa check-in işlemi sırasında ek ödeme ile karşılaşıyor

İSTANBUL- Havayoluyla seyahat etmek isteyen yolcular Onur Air firmasından bilet satın almışsa check-in işlemi sırasında ek ödeme ile karşılaşıyor.
Havalimanına giderek check-in yaptırdığınızda herhangi bir ücret alınmıyor. Ancak internet veya telefonla check-in yaptırılmak istendiğinde 5 veya 10 TL"lik ek bir ücret talep ediliiyor. Bu durumu tüketicinin zor durumundan yararlanarak fırsatçılık yapmak olarak niteleyen Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dinç; “Bir tüketici Onur Air firmasından uçak bile almışsa ve havalimanına giderek check-in işlemi yaptırmışsa herhangi bir ücret alınmıyor. Ancak internet veya telefondan yapılan işlemde alınan ek ücret tüketiciye karşı fırsatçılıktır" dedi. 

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri