Onur Air'den 16 ek sefer

Onur Air, Bayram Haftası'nda Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Diyarbakır hatlarında 16 ek sefer düzenliyor

İSTANBUL-Onur Air, Bayram Haftası olarak değerlendirilen 18 - 22 Eylül 2009 tarihleri arasında Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Diyarbakır hatlarında 16 ek sefer düzenliyor. Adana hattında ise filosundaki büyük uçaklarla sefer yapacak olan Onur Air"in tüm hatlardaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 85"i buldu.

Ramazan Bayramı tatili süresince günde ortalama 40 iç hat seferi yapacaklarını söyleyen Onur Air yetkilileri, en yoğun seferlerin Antalya, Bodrum, İzmir, Diyarbakır, Trabzon ile Adana hatlarında gerçekleşeceğini söylediler. Onur Air"in en çok talep alan hattı ise kültür turları kapsamında Diyarbakır. Bayram tatilinde yazın son döneminin keyfini çıkarmak isteyenler ise Antalya, Bodrum ve İzmir uçaklarını günler öncesinden doldurdu.

Bayram haftasında günde ortalama 7 bin yolcu taşıyacak olan Onur Air, söz konusu günlerde havalimanı girişlerinde kuyruklar oluşabileceğinden yolcuların uçaklarına yetişememe gibi mağduriyet yaşamamaları için uçuş saatinden en az 1,5 saat önce havalimanında bulunmalarını ve havalimanına bağlantı veren yolların yoğunluğu nedeniyle toplu taşıma araçlarının kullanılmalarını öneriyor.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'