Oman Air’in CEO’su Nasser Al Sharji oldu

Transom Handling CEO'luğu ve Oman Airports Management Company Vekil CEO'luğu görevlerini üstlenen Al Sharji, 1 Eylül itibarıyla Oman Air’in dönüşüm ve büyüme yolculuğuna liderlik edecek.

MASKAT - Umman’ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Oman Air, 1 Eylül 2026 itibarıyla geçerli olmak üzere Üst Yöneticilik (CEO) görevine Nasser Al Sharji’nin getirildiğini duyurdu.

Havacılık, lojistik, enerji ve kamu hizmetleri sektörlerinde 25 yılı aşkın yönetim ve dönüşüm tecrübesine sahip olan Al Sharji, daha önce ASYAD Group, OQ ve Nama Water Services gibi kurumlarda üst düzey yöneticilik yaptı. Son olarak Transom Handling CEO'luğu ve Oman Airports Management Company Vekil CEO'luğu görevlerini üstlenen Al Sharji, 1 Eylül itibarıyla Oman Air’in dönüşüm ve büyüme yolculuğuna liderlik edecek.

Oman Air Yönetim Kurulu Başkanı ve Umman Ulaştırma, İletişim ve Enformasyon Teknolojileri Bakanı Saeed Al Mawali, yeni atamaya ilişkin yaptığı değerlendirmede Al Sharji’nin havacılık sektöründeki derin tecrübesine dikkat çekerek, havayolunun yakaladığı finansal ve operasyonel ivmeyi yeni dönemde de sürdüreceğine inandıklarını belirtti.

Mayıs 2024’ten bu yana CEO’luk görevini yürüten ve şirketin finansal sürdürülebilirlik ile operasyonel verimlilik hedeflerinde kritik rol oynayan Con Korfiatis ise koltuğunu Al Sharji’ye devretmesinin ardından Oman Air’deki sürecine CEO Danışmanı olarak devam edecek.

Manşetler

IATA: Dijital vize uygulaması havayollarını zorluyor!
THY motor bakım krizini aştı: 150 Boeing için imzalıyor
Balıkçılar ’Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı
Tarsus Kulak Mahallesi Turizm Alanı 6 ayda ayağa kalkar
Bodrum Yarı Maratonu: Kayıtlar 20 Eylül’de Sona Eriyor!
Et ürünlerinin reçetesini değiştiren yeni düzenleme
Metro Türkiye ile Trakya Bağ Rotası’nda hasat heyecanı
Celestyal’dan çocuklara mutluluk programı!
Karayipler Pazarı, Uluslararası İTF 2026'da konuşulacak
Deprem Bölgesinde Kültür Mirasına 34 Milyar Liralık İhya