ÖİB’den ‘şeker‘ gibi özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 16 ilde bulunan Türkiye Şeker İşletmeleri’ne ait 29 gayrimenkulü satışa çıkardı.

ANKARA- Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker İşletmeleri"ne ait 29 gayrimenkulü satışa çıkardı.
Özelleştirme kapsamına alınan 29 gayrimenkul Tokat, Ağrı, Iğdır, Bolu, Ankara Aksaray Kahramanmaraş, Konya, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Bursa, Manisa, Edirne, Tekirdağ ve Afyon olmak üzere 16 ilde bulunuyor.
Satışa çıkan gayrimenkuller büro, lojman, hangar, mesken, kantar binası, müştemilat ve garaj yapılardan oluşuyor. Özelleştirme kapsamına alınan 29 gayrimenkulün en büyüğü Akasaray"da 81 bin 700 metrekare büyüklükteki kantar tesisi oluşturuyor. Tesis için Özelleştirme İdaresi 5 bin TL geçici teminat istiyor.
Satışa çıkan gayrimenkullerin en küçüğü ise Bursa Osmangazi"deki 320 metrekare yüzölçümü olan lojman. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bu taşınmaz için de 12 bin TL geçici teminat istiyor.
Geçici teminatları 2 bin TL ile 131 bin TL arasında bulunan gayrimenkuller için Türkiye Şeker İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 27 Eylül 2010 tarihine kadar teklif alacağını duyurdu.

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar