OGS, KGS abonesi 3.5 milyon

OGS ile KGS uygulamalarına olan ilginin her geçen gün arttığı, her iki sistemdeki abone sayısının 3 milyon 398 bin 710'a ulaştığı bildirildi.

ADANA -Boğaz köprüleri ile paralı otoyollarda kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ile Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) uygulamalarına olan ilginin her geçen gün arttığı, her iki sistemdeki abone sayısının 3 milyon 398 bin 710'a ulaştığı bildirildi.
Kara yolları Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çelikcan, otoyol giriş ve çıkışlarındaki araç yoğunluğunu önlemek üzere başlatılan OGS ve KGS sistemine kullanıcıların ilgi göstermeye başladıklarını söyledi.
OGS ve KGS'nin otoyol kullanıcılarına zaman ve paradan tasarruf sağladığını belirten Çelikcan, OGS abone sayılarının 1 milyon 521 bin 286, KGS abone sayılarının da 1 milyon 877 bin 424 olduğunu ifade etti. Çelikcan, toplam OGS ve KGS kullanıcı sayısının 3 milyon 398 bin 710'a ulaştığını vurgulayarak, sürücülerden seri ve konforlu geçişler için sistemden yararlanmalarını istedi.
Çelikcan, OGS ve KGS'nin kullanılması durumunda geçişlerin yüzde 20 indirimli olduğunu da hatırlattı.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri