Odeon'dan 572 YTL’ye tatil

Odeon Tur, beş yıldızlı otelde bir hafta her şey dahil konaklama, uçakla ulaşım, transferler ve şehir turu dahil 572 YTL’ye tatil satmaya başladıklarını bildirdi.

ANTALYA- İç pazar müşterileri için dış pazar müşterilerinin sahip olduğu olanaklardan daha ucuza tatil olanakları sunmaya başladıklarını açıklayan Odeon Tur İç Pazar Yöneticisi Fuat Ersoy, beş yıldızlı otelde bir hafta her şey dahil konaklama, uçakla ulaşım, transferler ve şehir turu dahil 572 YTL"ye tatil satmaya başladıklarını bildirdi.

Rusya ağırlıklı çalışan tur operatörü Odeon"un Tur İç Pazar Yöneticisi Fuat Ersoy, gazetecilere yıllardır Türk müşterilerin "Yabancıların sahip olduğu olanaklarında tatil olanağı bulamıyoruz" şeklindeki şikayetlerinin artık tarihe karıştığına söyledi.

İlk kez bir tur operatörünün iç pazarda yabancıdan uygun tatil olanağı sunduğunu ifade eden Ersoy, yaz boyunca her hafta yedi günlük paket tatil programları düzenlediklerini belirtti.

Bu paket programlarla iç pazara da dış pazardan daha cazip tatil paketleri sunduklarını bildiren Ersoy "Bir hafta beş yıldızlı bir otelde her şey dahil konaklama, uçakla ulaşım, transferler ve bir şehir turu dahil fiyat 572 YTL. Uçak, transfer, 7 gece her şey dahil konaklamanın olduğu 4 yıldızlı otel 527 YTL, üç yıldızlı otel 480 YTL"den satılıyor. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla da taksit olanakları sunuyoruz," dedi.

 

TÜRKLER 200 AVRO DAHA UCUZA TATİL YAPACAK

Ersoy, sundukları olanaklarla Türklerin yabancı turistlerden aynı olanaklardaki tatile 200 Avro daha ucuza sahip olabileceğine dikkati çekerek "Yerli turist Avrupalı turist ile aynı olanaklardaki tatile 200 Avro daha ucuza sahip olacak. Rusya"dan gelen turistten ise 250 Dolar daha ucuza tatil yapabilecek. Bunu sağlamamızda uçak hareketinin büyük rolü var. Antalya"daki yatak kapasitesinin fazlalığı, enflasyonun ve döviz kurunun fazla yükselmeyişi de etkendir," şeklinde konuştu.

Ersoy, iç pazarın da erken rezervasyona alıştığını, Haziran ayına kadar düzenlenen erken rezervasyon indiriminden 16 bin kişinin faydalandığını, kendi tur şirketleriyle bu yıl tatil yapacak 40 bin Türk müşterinin 25-30 Milyon YTL civarında harcama yapmasının beklendiğini sözlerine ekledi.

Odeon Tur Genel Müdür Vekili Vahit Petek de Odeon Tur"un Türkiye"ye 17 ülkeden turist getirdiğini bildirdi.

Petek 450 aracı, 700 rehberi ve 400"e yakın ofis personeli olan Odeon Tur"un bu olanakları iç pazara da yansıtarak Türklere daha ucuz tatil olanakları sunduklarını belirtti.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi