Nature and Peace'de papazlar

Erhan Çakay ve Erdoğan Albaş’ın Nature and Peace Restoran’ında İspanya’dan inanç turizmi için İstanbul’a gelen papazlar buluştu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Erhan Çakay ve Erdoğan Albaş"ın sahibi olduğu Nature and Peace Restoran"ında İspanya"dan inanç turizmi için İstanbul"a gelen papazlar buluştu.



Geçtiğimiz hafta İspanya"nın Madrid şehrinde düzenlenen Fitur Fuarı"na giden Erhan Çakay, yaptığı görüşmelerin sonucunda İspanya"dan gelen papazlar grubunu restoranında ağırladı. İstanbul'da inanç turizmi bölgelerini inceleyen İspanyol papazlar Nature and Peace Restoran"da özel yemekleri tattılar. Erhan Çakay "Bu gibi fuarlara katılımın faydas kısa sürede örülüyor. Tanıtım her zaman gereklidir. Fuara gitmenin faydasını bir hafta geçmeden gördük" dedi.



Erdoğan Albaş kalabalık konuklara hizmet için elinde eldivenlerle mutfaktan çıkmayarak hünerini ortaya koydu. Aynı gün bir kaç grubun birlikte olduğu Nature and Peace Restoran"ında konuklara yetişebilmek için Erhan Çakay dışarda, Erdoğan Albaş mutfakta canla başla çalıştılar

Manşetler

İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı