NATO karargahında koronavirüs tespit edildi

NATO tarafından yayımlanan açıklamada, Belçika karargahında çalışan bir kişinin koronavirüs testinin pozif çıktığı belirtildi. 

NATO karargahında koronavirüs tespit edildi

NATO, Belçika karargahında çalışan bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı.

NATO tarafından yayımlanan açıklamada, Belçika karargahında çalışan bir kişinin koronavirüs testinin pozif çıktığı belirtildi. 

İtalya'yı ziyaret ettiği belirtilen çalışanda daha sonra yüksek ateş görüldüğü ve ardından evinde gözlem altına alındığı öğrenildi. 

Durumun hastanın iş arkadaşlarına da bildirildiği ve onların da bir haftadır evden çalıştıkları ifade edildi. 

NATO'nun koronavirüse ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiği, askeri sağlık personelinin tedbir aldığı ifade edildi. 

Birkaç gün önce de NATO'nun Belçika'nın Mons kentindeki Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Karargahı'nda (SHAPE) çalışan bir kişi ve ailesinde koronavirüs tespit edilmişti. 

Koronavirüs salgının en ağır vurduğu ülke olan İtalya'da ise dün itibarıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 366'ya yükselmişti. Başbakan Giuseppe Conte koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek için Lombardiya Bölgesi ve 14 kenti, giriş-çıkışlara kısıtlama getiren sıkı bir güvenlik rejimi uygulayarak karantinaya aldıklarını belirtmişti. 

Manşetler

Çinli turistler neden yabancı seyahat acentelerini seçmiyor
Çinli gezginler kış turizmi için İspanya’ya akın etti
Turizm yeni bir döneme girdi: Veri, istihbarat ve gelecek
Acentelere Paloma Diamond 2025 Ödülleri verildi
Setur Marinaları, Göcek’te yeni bir dönem başlatıyor
Pegasus, Çekya'da Smartwings Grubu'nu satın aldı
Yolcu uçağı pistten çıktı, toprağa saplandı
Atina Havalimanı’nın genişleme ihalesine Türkler talip
2. Noel Baba Festivali Demre'de 18 Aralıkta başlıyor!
2027  “Türkiye İnanç Turizmi Yılı” Olmalı