Nar Masası ile Döşemealtı'nda halk sağlık taramasından geçiyor!

TOKİ konutlarında çocuklar için ağız ve diş sağlığı ile kadınlarda sık görülen rahim ağzı kanseri taramasını tamamlayan Döşemealtı Belediyesi, Nar Masa Çığlık Mahallesi İrtibat Ofisi açıldı

Abdurrahman Büyükkeskin
Döşemealtı/Antalya
- Döşemealtı Belediye Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi törenle hizmete açıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin 32 mahallesini kapsayan sağlık hizmetini sürdürüyor. Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarının ardından İç Hastalıkları ile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin bulunduğu Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi açıldı.

İlk olarak Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında çocuklar için ağız ve diş sağlığı ile kadınlarda sık görülen rahim ağzı kanseri taramasını tamamlayan Döşemealtı Belediyesi, Nar Masa Çığlık Mahallesi İrtibat Ofisi açıldı. Açılışa, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan,İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey,Çığlık mahalle muhtarı Mehmet Balçak başta olmak üzere mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Duman katıldı.

İç Hastalıkları ile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin bulunduğu Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi, her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 14.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Döşemealtı Belediye Başkanı Mimar Turgay Genç, Çığlık sakinleriyle sohbet edip, poliklinikte muayene olan vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Başkan Genç, “Pandemi koşullarının hakim olduğu ve yoğun mücadelenin yapıldığı süreçte insan odaklı anlayışla hareket ederek ilçemizde sağlık taramaları başlattık. Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında projemizi başlattığımız proje Çığlık Mahallemizde sürüyor. Bu hizmetimizi tüm mahallelerimize götüreceğiz. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar