İSTANBUL- Polat Turizm Otelcilik A.Ş. bünyesinde yer alan Polat Renaissance İstanbul Hotel, Polat Renaissance Erzurum Hotel ve hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımların başına Genel Müdür olarak Naci Gedik getirildi. Polat Turizm'in Yatırımlarından Sorumlu Koordinatör olan Naci Gedik, yeni yatırımları hayata geçirecek.
1975-2005 yılları arasında sırasıyla Fransız Pullman Etap Hotels zincirinin yurt içi ve yurt dışı otellerinde, Club Salima Kemer ve Beldibi"nde, Koç Holding bünyesinde ki Divan Hotels zinciri ile Oyak Topluluğu"na bağlı Oyak Turizm A.Ş. gibi turizm sektörünün seçkin markalarında üst düzey yöneticilik görevlerini üstlenen Naci Gedik, 2005 yılından itibaren Kurumsal Yönetim ve Otel İşletmeciliği konularında Serbest Danışman olarak sektöre hizmet ediyordu.
Naci Gedik; projeleri ve çağdaş yönetim anlayışı ile Polat Holding"in en önemli kollarından biri olan Polat Turizm Otelcilik"in hedeflerini büyütmek, mevcut iki otelin başarılı çalışmalarını kalite anlayışı ile daha da üst seviyeye çıkarmak ve holdingin otelcilik sektöründe bugüne kadar edindiği deneyim ile İstanbul Barbaros Bulvarı"nda yapımına başlanan yeni prestij otel yatırımını sektöre kazandıracaklarını belirtirken, hedeflerinin önümüzdeki 5 yıl içerisinde business hotel konsepti ile İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde yatırımcı ve işletmeci olarak yeni projelerde yer alacaklarını belirtti.
Galatasaray Lisesi"nden sonra Paris"de İşletme eğitimini tamamlamış olan Naci Gedik, Galatasaray Liseliler Derneği, SKAL, POYD ve KOÇ-YÖNDER üyesi.
Manşetler
AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor