Muş Havaalanı Mart'ta açılıyor

Muş Havaalanı Müdürlüğü yetkilileri: Pist ışıklarının yetersiz oluşu ve bakım çalışmaları nedeniyle havaalanı 15 Nisan 2007 'de uçuşlara kapatıldı.

İSTANBUL- Muş-İstanbul uçak seferlerinin başlama tarihinin 15 Marta ertelendiği bildirildi. Muş Havaalanı Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre pist ışıklarının yetersiz oluşu ve bazı bakım çalışmaları nedeniyle havaalanı 15 Nisan 2007 tarihinde uçuşlara kapatıldı.

15 Ocak olarak belirlenen Muş-İstanbul uçak seferlerinin başlama tarihi 15 Mart olarak belirlendi.

Ankara-Muş uçak seferlerinin ise havaalanındaki yedek pist üzerinden gerçekleştiğini bildiren yetkililer, büyük uçakların yedek piste inmesinin sakıncalı olduğunu, bu nedenle İstanbul'dan gelecek olan uçakların yedek piste inişinin uygun görülmediğini kaydetti.

Bu arada, Türk Hava Yolları Muş Büro Müdürü Necmettin Göçmen, Muş ile İstanbul arasında seyahat edecek olanların uçuşlarını Van'dan gerçekleştirdiklerini belirtti ve yolcuların sık sık, kendilerine bu konuda tepki gösterdiklerini kaydetti.

Manşetler

THY, 10'uncu kez en Avrupa'nın iyisi seçildi
Marmaris'te tuhaf danslarıyla tepki çeken 14 işletme kapatıldı
Marmaris'te turistlerin kabusu hanutçular toplatıldı
İbradı'nın yöresel ürünleri turizme kazandırılıyor
Web3'ün geleceği İstanbul Blockchain Haftası 2025'te
Othello Kalesi’nde Mağusa Kültür Sanat Festivali başlıyor
Hedefimiz Manavgat'ı turizmde marka destinasyon yapmak!
Uçakta en güvenli koltuk var mı?
Yurt dışı konut alımında Türkler yabancıları geçti
Tour de France yarışı ikinci kez Türkiye’de yapılıyor