ANTALYA- Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, falez halk plajları için düzenlenen mavi bayrak töreninde “Mavi bayrak sürdürülebilir bir çalışma ve hepimize sorumluluklar yüklüyor” dedi.
BÜYÜK BAŞARI
Törende Muratpaşa Belediyesi’nin Konserve Koyu, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş falez plajlarının mavi bayraklarını Başkan Uysal, TÜRÇEV Temsilcisi Atasoy’dan teslim aldı. Atasoy, Muratpaşa Belediyesi’nin falezlerdeki tüm plajlarının mavi bayrak aldığına dikkat çekti ve “Falezlerde halk plajı modeliyle hizmet verebilmek bir başarı. Plajların mavi bayrak alması ayrı bir başarı ama bunun sürdürülebilmesi ise çok daha büyük bir başarı” diye konuştu.
ÇEVRE MÜCADELESİ
Muratpaşa Belediyesi olarak ilk kez 2017’de İnciraltı, Erdal İnönü Kent Parkı ve Mobil falez plajlarına mavi bayrak aldıklarını belirten Başkan Uysal, devam eden yıllarda mavi bayrakları korurken her dönem de bir yenisini aldıklarını söyledi. Başkan Uysal, “Bütün çalışmalarımızda çevre mücadelemizin, hassasiyetimizin yansımalarını gözlemlemek mümkün. Böyle yaşamaya, düşünmeye azmetmeye devam edelim. Mavi bayrak sürdürülebilir bir çalışma ve hepimize sorumluluklar yüklüyor” diye konuştu.
Manşetler
Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı