Muratpaşa tenis turnuvası başladı

Muratpaşa Belediyesi Lara Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan 10. Yıl Tenis turnuvası Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'ce başlatıldı.

ANTALYA- Turizm sezonunun 12 aya uzatılması, alternatif turizm türlerinin geliştirilmesi için çalışmalarının durmaksızın sürdürüldüğü Antalya'da spor turizmine bir katkı da Muratpaşa Belediyesi'nce sağlandı.

Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen ve 3-6 Mayıs'ta, Muratpaşa Belediyesi Lara Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan 10. Yıl Tenis turnuvası Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'ce başlatıldı.

Başkan Evcilmen, açış konuşmasında tenis sporunun gün geçtikçe yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisinin de yıllarca tenis oynadığını, bu sporu çok sevdiğini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, daha sonra sporculaela hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?