Münevver'in köyünde gözyaşı

Münevver Karabulut için Kayabaşı köyünde anma töreni düzenlendi. Törene katılan arkadaşları ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu.

BOLU - İstanbul'da, sevgilisi tarafından başı kesilerek öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut için Kayabaşı köyünde anma töreni düzenlendi. Törene katılan arkadaşları ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Münevver'in anma törenine akrabası olan Türkiye'nin önemli otellerinde aşçılık yapan aşçıbaşılar ve aşçılık sektöründe saygın yeri olan ailesi katıldı.
İki hafta önce İstanbul Etiler'de sevgilisi tarafından başı kesilerek çöp konteynerine bırakılan lise öğrencisi Münevver Karabulut için bir tören düzenlendi. Bolu'nun Mengen İlçesi Gökçesu beldesine bağlı Kayabaşı köyünde yapılan anma törenine 150 kişi katıldı. Öğle saatlerine doğru, "Münevver Karabulut'u anıyoruz. Adalete güveniyoruz. Adaleti bekliyoruz" pankartlı dört minibüsle Kayabaşı köyüne gelen Münevver Karabulut'un sınıf arkadaşları ve mahalle komşuları, köylüler tarafından karşılandı. Kayabaşı Camiinde öğle yemeği yiyen topluluk yürüyerek köy meydanından mezarlığa gitti. "Kabrin nur mekanın cennet olsun", "Ruhun şad olsun. Seni unutmayacağız" yazılı pankartlarla gözyaşları arasında Münevver'in mezarı başına gelen çok sayıda arkadaşı ve komşuları, mezara kırmızı karanfil bıraktı. Yapılan duanın ardından Münevver'le son kez bir araya gelen arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.



ADALETE GÜVENİYORUZ
Torununun mezarı başında ellerini açıp gözyaşı döken babaanne Şerife Karabulut da ayakta durmakta güçlük çekerken, torununa el sallaması yürekleri dağladı. Adalete güvendiğini söyleyen babaanne Şerife Karabulut, "Biz artık adaleti bekliyoruz. Söyleyecek hiçbir şey yok. Bizden giden gitti. Artık geri gelmeyecek. İlahi adalet güzel kızımın canına kıyan caniye cezasını verecek. Bu cani bir an önce bulunsun. Başka bir şey istemiyorum" dedi.
Lise öğrencisi Münevver Karabulut'un dayısı Hasan Hüseyin Akdoğan da, katilin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Acımız çok büyük. Adalete güvenimiz sonsuz. Münevver'in canına kıyan cezasını çeksin. Başka bir şey diyemiyoruz" diye konuştu.
Anma töreninde baba Süreyya Karabulut'un üzüntüsü herkesi ağlattı. Ayakta durmakta güçlük çeken baba, kızının mezarına uzaktan bakarak ellerini açıp dua etti. Gazetecilerin sorularına ellerini havaya kaldırıp gökyüzüne bakarak cevap vermeye çalışan Süreyya Karabulut, tek kelime konuşmadı. Gözyaşlarının sel olup aktığı anma töreni bir dakikalık saygı duruşunun ardından sona erdi.

Manşetler

Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Airbnb’den Ev Kiralayacaklar Dikkat!
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
 Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim
Manavgat-Side destinasyonun da oteller dolu değil
Kartaca Turizm, Didim’de turizmcileri buluşturdu