Muğla'da sezon açıldı! 2023'ün ilk turist kafilesi geldi

İngiltere’nin Manchester kentinden gelen 188 kişilik kafile için karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen yolcular havalimanı çalışanları tarafından kırmızı güllerle karşılandı.

MUĞLA- Muğla’ya 2023 yılının ilk turist kafilesi İngiltere’nin Manchester kentinden geldi. 188 kişilik kafile Dalaman Havalimanına indi, çiçeklerle karşılandı.
İngiltere’nin Manchester kentinden gelen 188 kişilik kafile için karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen yolcular havalimanı çalışanları tarafından kırmızı güllerle karşılandı.

Çeşitli ikramlarda bulunulan İngiliz turistler, işlemlerinin ardından konaklayacakları otellere geçti. İngiltere’den Dalaman’a gelen İngiliz turistlerden Sera Jeffries, yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek, “Türkiye’de yaşanan deprem felaketi hepimizi üzdü. Türk halkının acısını paylaşıyoruz. Ülkenizde yaşanan deprem felaketi bizim Türkiye’ye gelmemizi durdurmadı. Biz Türk halkını ve Türkiye’yi çok seviyoruz” dedi.

Türkiye’ye ilk kez 1998 yılında balayı için geldiklerini anlatan Jack ve July Belsey çifti, her yıl 3-4 kez tatil için Türkiye’yi tercih ettiklerini anlatarak, “Türkiye ve Marmaris bizim ikinci evimiz. Bu Türkiye’ye 62’nci gelişimiz” diye kaydetti.

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremler nedeniyle bu yıl sezonun ilk uçağına su takı ile karşılama yapılmadığı öğrenildi.

Manşetler

Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız
2026’da aşırı turizmin öne çıktığı 8 destinasyon
İş Bankası Grubu üst yönetiminde görev değişimi