Muğla sahillerinde bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu.

MUĞLA-Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Bodrum ve Marmaris Havanın 22, deniz suyu sıcaklığının da 18 derece ölçüldüğü Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak, Kumbahçe, Gümbet, Paşatarlası, Torba, Turgutreis ve Ortakent mahallelerinde tatilciler yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar sosyal alanlarda aileleriyle vakit geçirdi, bazıları da sahilde güneşlenip denize girdi. Bazı vatandaşlar da kent merkezinde Kale ve Cumhuriyet caddelerindeki mağazalardan alışveriş yaptı. Bazı tatilciler ise Yalıkavak açıklarında demirli teknelerinde zaman geçirdi.

Bayramın ikinci gününde havanın 23, deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü Marmaris'te de yerli ve yabancı tatilciler sahillerde yoğunluk oluşturdu. Güneşli havayı fırsat bilen turistler ve vatandaşlar çocuklarıyla denize girdi, plajda güneşlendi. Yat Limanı ve sahil boyunca yürüyüş yapanlar, kafelerde oturarak güzel havanın tadını çıkardı. Uzunyalı, İçmeler ve Turunç plajlarında yoğunluk gözlendi. Adrenalin tutkunu turistler ise su sporları istasyonlarında jet ski ve deniz paraşütüne binerek eğlendi.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı