MUĞLA- Muğla genelinde etkili olan orman yangınlarının sona ermesinin ardından ortak açıklama yapan Muğla Odaları ve Borsası, 'Yeryüzü cenneti Muğla'da Yaşam devam ediyor' başlıklı duyuruyla ülke genelindeki vatandaşlara 'Tatile gelin' çağrısı yaptı.
Muğla genelinde etkili olan orman yangınlarının sona ermesinin ardından ortak açıklama yapan Muğla Odaları ve Borsası, 'Yeryüzü cenneti Muğla'da Yaşam devam ediyor' başlıklı duyuruyla ülke genelindeki vatandaşlara 'Tatile gelin' çağrısı yaptı.
Muğla Odaları ve Borsası, orman yangınlarının tamamen söndürülmesine rağmen yaratılan olumsuz havanın devam ettiği ve turistik yörelerin bu durumdan çok etkilendiği izlemine karşı açıklama yaptı. Yangınlar nedeniyle tatilini Muğla’da geçirmekten çekinen Türkiye genelindeki vatandaşlara yönelik yapılan çağrıda, yangının izlerinin silindiği belirtilerek, güvenli bir tatil için Muğla’nın misafirlerini hazırlamaya hazır olduğunu belirtti.
Duyuruda; “Oteller, restoranlar, plajlar, tekneler büyük yangın sonrası başta Marmaris ve Bodrum olmak üzere Muğla’nın tüm tatil beldelerinde sizleri bekliyor. Pandemi ve yaşanan yangın afetinin yaralarını, ticari çarkların dönmesi ile hep birlikte sarabiliriz. Biliyoruz ki, tüm yürekler bu süreçte ‘Nasıl destek olabiliriz’ diye bizimle çarptı. Bize vereceğiniz en büyük destek işletmelerimizi doldurmanızdır. Rezervasyonlarınızı bekliyoruz. Dayanışma yaşatır” ifadelerine yer verildi.
Manşetler
Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı