Mövenpick İstanbul'da Kadıoğlu

4.Levent’te stili, özgün servisi ve uluslararası kimliğiyle İstanbul’un ilk butik iş oteli Mövenpick Hotel Istanbul’un Satış Direktörü Merve Kadıoğlu getirildi

İSTANBUL- Mövenpick Hotel İstanbul’un Satış Direktörü Merve Kadıoğlu getirildi. İş dünyasının kalbinin attığı 4.Levent’te stili, özgün servisi ve uluslararası kimliğiyle İstanbul’un ilk butik iş oteli Mövenpick Hotel Istanbul’un Satış Direktörlüğü görevine Merve Kadıoğlu getirildi.

St. George Avusturya Lisesi’ndeki eğitiminin ardından Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitiren Kadıoğlu, profesyonel iş yaşamına 1997 yılında Hilton International Istanbul’da Grup Satış koordinatörü olarak başladı.

Swissotel Istanbul’da satış yetkilisi olarak çalıştıktan sonra sırasıyla Çırağan Palace Hotel Kempinski Istanbul’da Satış Müdürü, Polat Renaissance Istanbul’da Grup ve Kongre Satış Müdürü ve son olarak da Mövenpick Hotel İstanbul’da Satış Direktör Yardımcısı olarak görev yaptı.

Açılışının üzerinden sadece beş yıl geçmiş olmasına rağmen, World Travel Awards 2007'de “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul’un gelecekte de başarılara imza atacağını belirten 32 yaşındaki Kadıoğlu, İngilizce ve Almanca biliyor.

 

 

 

Manşetler

Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor
Uçakta kavga çıkaran dokuz kişi gözaltına alındı .
Alanyalı kadınlar hayallerine pedal çeviriyor!