Moskova'da Moda Haftası

Moskova'da 1 nisanda başlayan "Rusya Moda Haftası: 2010-2011 Sonbahar-Kış kreasyonları", Rus modacıların defileleriyle sona erdi.

MOSKOVA -Rusya'nın başkenti Moskova'da 1 nisanda başlayan "Rusya Moda Haftası: 2010-2011 Sonbahar-Kış kreasyonları", Rus modacıların defileleriyle sona erdi.
Moskova'da Crowne Plaza Oteli'ndeki kongre salonunda dün akşam yapılan defilelerde, Rus moda dünyasının tanınan isimlerinden Valeriya Kovalcskaya, Kalinina Mihailov ve Tatyana Parfionova'nın sonbahar ve kış kreasyonları tanıtıldı. Bu yıl 20'incisi düzenlenen Rusya Moda Haftası'na katılımlar her geçen yıl değişik ülkelerden gelen ünlü modacılarla artarken, haftayı ziyaret edenlerin sayısının 45 bini geçtiği kaydedildi.
Hafta çerçevesinde 50'den fazla etkinlik düzenlenirken, Rusya, Ukrayna, Belarus, Litvanya, Hırvatistan, İngiltere, İtalya ve Sri Lanka'dan modacılar da yeni kreasyonlarını sergilediler.
Parfionova, dün akşam yeni kreasyonlarını kısa müzikal piyesle tanıtırken, Rus modaseverlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.
Rusya Moda Haftası bu akşam, Nataliy Kvon, Hırvatistan'dan Marina Prevolsek, Daşa Gauser ve Anna Direçina'nın defileleriyle sona erdi.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu