Mordoğanlı küçük ölçekli balıkçıların yaşamı belgesel oldu

WWF Türkiye tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Bahriye Kabadayı Bal’ın yaptığı “Denizlerin Koruyucuları: Küçük Ölçekli Balıkçılar” belgeselinin ilk gösterimi Mordoğan’da gerçekleştirildi.

İZMİR - Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF Türkiye) tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Bahriye Kabadayı Bal’ın yaptığı “Denizlerin Koruyucuları: Küçük Ölçekli Balıkçılar” belgeselinin ilk gösterimi Mordoğan’da gerçekleştirildi.

Karaburun Belediyesi ve S. S. Mordoğan Su Ürünleri Kooperatifi tarafından desteklenen belgesel, Mordoğanlı küçük ölçekli balıkçıların mücadelelerini, Mordoğan Su Ürünleri Kooperatifi’nin gelişim sürecini,  küçük ölçekli balıkçıların günlük yaşamlarını ve deniz ile ilişkilerini konu alıyor.

Karaburun Belediyesi Mordoğan Düğün Salonu'nda gerçekleşen ilk gösterimde bir konuşma yapan Karaburun Belediyesi Başkan Vekili Doğan Özuslu, ilçe ekonomisinde çok önemli yer tutan balıkçılığı korumak ve geliştirmek için her türlü desteği verdiklerini belirterek, WWF Türkiye yöneticilerine teşekkür etti.

 “Denizlerin Koruyucuları: Küçük Ölçekli Balıkçılar” belgeselinin ilk gösterimine deniz tutkunlarının yanı sıra, vatandaşlar, belgeselde öyküleri ele alınan balıkçılar ve WWF- Türkiye Küçük Ölçekli Balıkçılık Projesi yetkilileri katıldı.

Manşetler

Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek