MITT Moskova'da Manavgat yoğun ilgi gördü

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MITT Moskova Turizm Fuarı’ndan 2021 yılı turizm sezonundan bölgeye gelen Rus gelmesi ve tatil yapmalarından çok umutlu olduklarını söyledi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA
-Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, MITT Moskova Turizm Fuarı’ndan 2021 yılı turizm sezonundan bölgeye gelen Rus gelmesi ve tatil yapmalarından çok umutlu olduklarını söyledi.
Side-Manavgat destinasyonun MITT Moskova Fuarı Nın ilk gününde MATSO nun açtığı standa Rusların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Boztaş, ''Pandemi sürecinde fiziki olarak gerçekleşen ilk turizm fuarı olan MITT Moskova Side-Manavgat destinasyonunu tanımını yaptık. Bölgemiz fuarın ilk gününde yoğun talep gördü'' dedi.

Manşetler

Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"
Hidrojenle çalışan Viking Astrea, denize indirildi
Türkiye’nin “erimeyen” dondurmasının sırrı: Orkide
Kruvaziyer devleri tersaneye girdi
24. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim’de başlıyor