Millennium Hotels and Resorts: Al Jalila Vakfı'na cömert bir bağış

Millennium Hotels and Resorts Orta Doğu ve Afrika, geçtiğimiz günlerde tıbbi araştırmaların finanse edilmesine yardımcı olacak Al Jalila Vakfı'na 13,787 dolarlık bir çek sundu.

DUBAI- Topluma geri dönmeye adanmış Millennium Hotels and Resorts Orta Doğu ve Afrika, geçtiğimiz günlerde tıbbi araştırmaların finanse edilmesine yardımcı olacak Al Jalila Vakfı'na 13,787 dolarlık bir çek sundu.

Cömert bağışların kabulü, BAE'deki Millennium Hotels and Resorts mülklerinin temsilcileri tarafından düzenlenen özel bir törenle ortaklıklar ve sürdürülebilirlik direktörü Al Jalila Vakfı, Sulaiman Baharoun'a verildi..

Etkileyici toplam, Şubat 2018'de Millennium Hotels and Resorts Orta Doğu ve Afrika tarafından başlatılan Taddamon programı tarafından üretildi. Program, Millennium markalı otellerde kalan konukları kar amacı gütmeyen kuruluşa küçük bir miktar bağışlamaya teşvik ediyor.

Katılan tesisler şunlardır: Grand Millennium Dubai, Millennium tarafından M Hotel Downtown, Millennium Plaza Dubai, Millennium Havaalanı Dubai, Copthorne Hotel Dubai, Bab Al Qasr Hotel, Grand Millennium Al Wahda, Kingsgate Hotel Abu Dhabi ve Copthorne Hotel Sharjah

Millennium Hotels and Resorts, Orta Doğu ve Afrika'daki operasyon müdürü Kevork Deldelian, “Taddamon programından Al Jalila Vakfı'na ilk bağışımızı yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Katılan otellerimizi ve bu harika davaya cömertçe katkıda bulunan misafirlerini alkışlıyor ve takdir ediyoruz. Bu hediye, hayat kurtarmak için kuruluşun bölgedeki sağlık sorunlarını ele almak için yürüttüğü araştırmaların finanse edilmesine yardımcı olacak. ”

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi