Miles & More’da 20 milyon üye

Uçuş programı Miles & More 20 milyonuncu Miles & More üyesi Brussels Airlines’ın Brüksel genel merkezinde özel bir seremoniyle ağırlandı.

BRÜKSEL- Lufthansa"nın devamlı uçuşu dünya çapında günlük olarak 234 ülkeye hizmet veriyor ve 5,000 yeni geleni karşılıyor.
Avrupa"nın lider uçuş programı Miles & More yeni bir rekora imza attı. 11 Ocak Cuma günü, 20 milyonuncu Miles & More üyesi Brussels Airlines"ın Brüksel genel merkezinde özel bir seremoniyle ağırlandı.
Seremoni sırasında, Brussels Airlines CEO"su Bernard Gustin ve Hubert Frach, Lufthansa Airlines"ın Piyasa Yöneticisi; bir Belçika şitketinin CEOSU Laurent Schmidt"i, Lufthansa Worldshop tarafından sunulan etkileyici bir değerli dijital kamera ve 50,000 ödül mili için mil hesabı belgesi armağan etti.
Miles & More"un 20 milyon üyesi dünya genelinde 234 ülkeden geliyor, bunların üçte biri ise Almanya"dan. Ortalama olarak, günlük 5,000 yeni üye program için başvuruyor. Miles & More kartları dünya çevresinde günlük ortalama olarak 150,000 defa kullanılıyor. Yıllık 1,7 milyon civarında ödül ödeniyor.
Miles & More"un “2011 Gümüş Promosyonu”nda, üyeler devamlı müşteri olmak ya da ortak bir havayolu ile yıl içinde 30 uçuş (15 gidiş dönüş) alarak devamlı müşteri durumlarını ellerinde tutuyor. Bu, onları otomatik olarak devamlı müşteri konumuna alıyor ve iki yıl boyunca üyeler tüm ayrıcalıklardan faydalanıyorlar.

Manşetler

Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor
Uçakta kavga çıkaran dokuz kişi gözaltına alındı .
Alanyalı kadınlar hayallerine pedal çeviriyor!