Mezuniyet ve düğün çekimlerinde AKM bahçesi doğal plato oldu

Düğün ve okul mezuniyet törenlerinde fotoğraf çekiminde Atatürk Kültür Merkezi ve Cam Piramitin yeşil alanı doğal plato oldu

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
KONYAALTı/ANTALYA
- Antalya'da yeni evlenen gelin, damat ile nişan merasimi ve okul mezuniyet törenlerinde fotoğraf çekiminde Atatürk Kültür Merkezi(AKM) ve Cam Piramitin yeşil alanı doğal plato oldu. Mezuniyet töreninde öğrencilerin toplu fotoğraf çekimi ve havaya kep atımında tercih edilen mekan ise AKM içinde bulunan iç gölet çevresi oluyor.

Fotoğraf Sanatçısı Elif Gamze Zeybekçi,nişanlanan, sünnet merasimi, okul mezuniyet törenlerinde öğrenci, öğretmen ve veliler ile çiçeği burnundaki gelin ve damadın gelecekte çocuklarına kalıcı hatıra bırakmada fotoğraf çekimi için tercih ettikleri mekanın AKM içindeki yeşillik alan olduğunu söyledi. Elif Gamze Zeybekçi,''Türker İnanoğlu Altın Portakal Yolu çevresi fotoğraf çekiminde doğal plato . Evlenen çiftlerin yüzde 90'nı fotoğraf çekiminde AKM içindeki yeşil alanı tercih ediyor. Okulların mezuniyet çekimlerinin yüzde 95'de aynı yerde yapılıyor. Alanın Her tarafı yemyeşil olduğu için doğal güzelliği büyüleyici.' diye konuştu.

Manşetler

Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız