Metro Holding, Mepet’i satıyor

Galip Öztürk'ün başında bulunduğu Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. bağlı şirketlerinden Mepet'in satışı için Lukoil ile masaya oturdu.

İSTANBUL- Metro Holding, Mepet'in satışı için Lukoil ile masaya oturduklarını KAP'a bildirdi. Galip Öztürk'ün başında bulunduğu Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. bağlı şirketlerinden Mepet'in satışı için Lukoil ile masaya oturdu.
Konu ile ilgili açıklama dün akşam Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapıldı.
Açıklamada şöyle denildi: 21 ocak 2014 tarihinde şirketimiz sahibi olduğu MepeT Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. (Mepet) Hisselerinin satışı için görüşmelere başlamak üzere, Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile niyet mektubu imzalamıştır. Kamuoyuna duyururuz."
Mepet'in piyasa değeri 301 milyon TL seviyesinde bulunuyor.

FULL'Ü DE ALMIŞTI
Rus Lukoil, Aytemiz Petrol'e ait Akpet'in yanı sıra geçtiğimiz yıl da Full Petrol istasyonlarını satın almıştı.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?