MATSO:Manavgat’ta tarım yatırım yapılabilir sektör oldu

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, kent ekonomisin çeşitlenmesine adına en önemli sektörlerden birisinin de tarım olduğunu söyledi

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA
- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 5 Mart Cuma günü Doç. Dr. Nafiye Adak ’ın konuşmacı olduğu Çilek yetiştiriciliği semineri düzenliyor. Online gerçekleşecek seminer saat: 20.30’da gerçekleşecek.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, kent ekonomisinin çeşitlenmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, kent ekonomisin çeşitlenmesine adına en önemli sektörlerden birisinin de tarım olduğunu söyledi. Manavgat’ta yatırım yapılabilir sektör olan tarımda ürün çeşitlendirmesinin önemine vurgu yapan Başkan Boztaş, tarımda ürün çeşitlendirmesi adına çilek yetiştiriciliğinin önemine işaret etti.

Online seminerin yoğun ilgi görmesi bekleniyor

Başkan Boztaş, “5 Mart Cuma günü Saat:20.30’da Akdeniz Üniversitesinden Doç. Dr. Nafiye Adak hocamızın konuşmacı olacak çilek yetiştiriciliği semineri düzenliyoruz. Online gerçekleşecek seminer izin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Seminerimize zoom webinar üzerinden https://us02web.zoom.us/j/89858438787?pwd=a1JUR0Rwdk8xQnJCRlo4cTMyblprZz09 linkini tıklayarak ya da https://www.facebook.com/ManavgatTSO sosyal medya hesaplarımızdan takip edilebilirsiniz” dedi.

Manşetler

Turizmciler: TÜRSAB Başkanı ne yapmak istiyor?
THY’den KKTC’ye sağlık turizmi indirimi
Alman turistleri Yunanista'na kaptırmayalım!
Alanya'nın fıstıklı limonatası tescillendi
Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor
 800 yıllık Obruk Hanı, otel hizmeti verecek
Bitmeyen gökdelen... 34 yıllık inşaat, lüks otel yapılmak isteniyor
İflas eden otel grubuyla ilgili iddia! "Kredi kaçırma..
Antalya'da Avrupa Günü kutlandı
Turizme değerli hizmetlerde bulunan Yalçın Manav’I kaybettik