MARMARİS- Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü ile Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın işbirliğiyle gerçekleştirdiği Barmenlik Kursu kapsamında kokteyl yarışması düzenlendi.
Yarışmadan önce konuşan Marmaris Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız "Marmarisli olarak kaliteyi yakalayabilmek için, icraat da yapılması gerektiğini, bu nedenle oda olarak İşkur'un açmış olduğu ihaleye girdik bu ihale neticesinde barmenlik meslek dalı eğitim kursunu Marmaris'te açtık. Kursiyerler hem boş zamanlarını ücret alarak değerlendirdiler hem de meslek sahibi oldular. Yazın sektörlerde kaliteyi yakalayabilmek için, böyle bir emek verdik," dedi.
Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat, kursun kaliteli hizmet açısından önemli olduğunu bildirdi ve şöyle konuştu:
" Eğer kaliteli bir turizm sektörü istiyorsak kaliteli hizmet sunmalıyız. Kalite hizmet de iyi yetişmiş personelle olur. Bakanlıklarımızın verdiği destekle de düzenlenen belli mesleği yapabilecek kişilerin yetiştirilmesi önemlidir. Çok lüks tesisler olmasına rağmen kalitesiz hizmet sunabiliyorlar. Bu tip hizmetler herkes tarafından desteklenmelidir. Bu kursta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Manşetler
Dünya Kupası kuraları çekildi
Gov4 Green Med Projesi Hibe ile Antalya'yı rahatlatacak
Tahtakale kahvehanelerinden dünyaya: Türk kahvesiyle 5 asır
Seyahatte Asya, trendlerin ön safında yer alıyor
FITUR Screen 2026, görsel-işitsel endüstrileri bağlayacak
IATA, Venezuela’dan uçuş izinlerini geri vermesini istedi
11.000 Alman tatilci en beğendiği otelleri belirledi
Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı