Marmaray arıza yaptı, yolcular raylarda yürüdü

Marmaray Suadiye istasyonunda saat 16.00 sıralarında pantograf kırılması nedeni ile bir tren durdu. Trendeki yolcular görevliler tarafından tahliye edildi.

İSTANBUL- Marmaray Suadiye istasyonunda bir trende yaşanan arıza sebebiyle yolcular tahliye edildi. Raylarda yürüyen yolcular bir sonraki istasyona alındı.

Marmaray Suadiye istasyonunda saat 16.00 sıralarında pantograf kırılması nedeni ile bir tren durdu. Trendeki yolcular görevliler tarafından tahliye edildi. Yolcular yaklaşık 300 metre yürüyerek bir sonraki istasyona alındı. Öte yandan yolcuların tahliye edildiği ve bir sonraki istasyona yürüdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

TCDD AÇIKLAMA YAPTI

TCDD ise Marmaray'da yaşanan arıza ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 metre yürüyerek istasyona alınmışlardır. Marmaray seferleri normal seyrinde bugün ve yarın sabah 06.00'ya kadar ücretsiz hizmete devam etmektedir." denildi.

Manşetler

Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor