Markalar ve sporu buluşturan Brand&Sport Summit

Brand&Sport Summit 2018’de, markalar dünyası ve spor endüstrisi arasındaki ilişkiyi ve ortak çalışmalarını, 12 Aralık 2018 tarihinde Zorlu PSM ana sahnesinde anlatacak.

İSTANBUL - Markaların spora olan ilgisini arttırmak ve gözlerin spor sektörüne çevrilmesini sağlamak amacı ile bu yıl ikincisi gerçekleştirecek Brand&Sport Summit 2018’de, markalar dünyası ve spor endüstrisi arasındaki ilişkiyi ve ortak çalışmalarını, dünyanın ve ülkemizin en önemli profesyonelleri 12 Aralık 2018 tarihinde Zorlu PSM ana sahnesinde anlatacak.



12 ARALIK Çarşamba günü gerçekleştirilecek bu tüm günlük etkinlikte, dünya spor endüstrisinin önemli aktörleri; LaLiga Uluslararası İş Geliştirme Direktörü’nden, Dugout Başkanı’a, Nielsen Sports Global Yöneticisi’nden, Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Genel Müdürü Taygun Günay’a, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici’den, Beşiktaş Jimnastik Kulübü CMO’su Umut Kutlu’ya,  P&G Kafkaslar ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’ndan, FC Barcelona Dijital Direktörü’ne, Octagon Başkan Yardımcısı Dennis Trautwein’dan, Eczacıbaşı Holding Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı’na kadar markalar ve spor ilişkisini temsil eden onlarca önemli isim reklamcıların, spor kulübü yöneticilerinin, federasyon çalışanlarının medya satın alma ajanslarının, PR şirketlerinin ve marka sorumlularının bulunduğu bir ortamda deneyimlerini paylaşacak.



Markalar dünyası ve spor sektörünü bir araya getirmek, birbirleriyle bilgi alışverişi yaparak sporun sağlamış olduğu büyük iletişim fırsatlarını görmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen etkinlik yeni senesinde pek çok yenilikle marka ve spor dünyasından konuklarını ağırlayacak. Etkinlik biletlerinin satışı Mobilet üzerinden devam ediyor.

Manşetler

FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"
Hidrojenle çalışan Viking Astrea, denize indirildi