Manavgat Belediyesi 13'ncü Kızılağaç Halk Plajı'nı açtı

Manavgat Belediyesi'nin Kızılağaç Halk Plajı'nın açılışını Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara yaptı.

Abdurrahman Büyükkeskin-Manavgat/Antalya - Manavgat Belediyesi açtığı 13'ncü halk plajına Kızılağaç Halk Plajı'nı ekledi. Manavgat Belediyesi'nin Kızılağaç Halk Plajı'nın açılışını Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Gündoğdu, Çolaklı 1, Çolaklı 2, Evrenseki, Boğaz Otel, Kızılot Turizm Bölgelerinde ve Side Turizm Bölgesi'nde açtıkları Nar 1, Nar 2 ve Nar 3 Halk Plajına Kızılağaç Halk Plajını eklemekten onur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Niyazi Nefi Kara, ''Halkımızın denizle buluşabileceği, nefes alabileceği ve özgürce vakit geçirebileceği Kızılağaç Halk Plajımızın açılışını büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirdik. Manavgat Belediyesi olarak kıyıların ve sahillerin herkesin olduğunu inanıyoruz. Bu inançla, halkımızın rahatça, huzurla ve güvenle denize girebileceği alanları açmaya devam edeceğiz.
Ayrıca, belediyeye ait Gündoğdu, Çolaklı 1, Çolaklı 2, Evrenseki, Boğaz Otel, Kızılot, Nar 1, Nar 2 ve Nar 3 Halk Plajlarımız da yaz boyunca vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Manavgat dünya turizminde marka bir destinasyon.'' dedi.

Manşetler

Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"
Hidrojenle çalışan Viking Astrea, denize indirildi
Türkiye’nin “erimeyen” dondurmasının sırrı: Orkide
Kruvaziyer devleri tersaneye girdi
24. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim’de başlıyor
Eurowings hayatınızı kolaylaştıran "ismi"’ arıyor