Manavgat 'a 30 yıl sonra kar yağdı

Manavgatlı olan 80 yaşındaki Naciye Korucu, Manavgat son 60 yıldır böylesi çok soğuk bir kış yaşamadı. Adeta bir haftadır zehmeri ayazı yaşadıklarını söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
300 bin yatak kapasiteli ve220 beş yıldızlı otelin bulunduğu Türkiye turizminin konaklamada en büyük destinasyonu Manavgat- Side ed destinasyonuna. 30 yıl aradan sonra kar yağdı. Saat 10.00 da başlayan kar yağışı 30 dakika sürdü. Kar yağışı arabaların camlarını evlerin çatılarínı ile park ve bahçelerde ki turunç ve limon meyvelerinde beyaza büründü. Doğma büyüme Manavgatlı olan 80 yaşındaki Naciye Korucu, Manavgat son 60 yıldır böylesi çok soğuk bir kış yaşamadı. Adeta bir haftadır zehmeri ayazı yaşadıklarını söyledi. Naciye Korucu," Böylesi bir kar yağışı Manavgat'ta 30 yıl önce yağmıştı." dedi. 

Manavgat Özel Özlem Rehabilitasyon Merkezi ve Okulunda fizyoterapist olan Pınar Emirdar , Manavgat 'ta ilk defa kar yağışı heyacanına şahit olduğunu söyledi. Fizyoterapist Pınar Emirdar,lapa lapa kar yağdığıı penceren görünce öğrenci ve aileleriyle birlikte kar sevincini teneffüs te birlikte yaşadıklarıni kaydetti

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı