Maltepe'de otelde silahlı kavgada bir kişi öldü

Maltepe ilçesindeki bir otelden silah sesleri duyulması üzerine otel çalışanları kata çıkarak odaya girdi. Yerde yatan bir kişinin görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verild

İSTANBUL- Maltepe ilçesindeki bir otelden silah sesleri duyulması üzerine otel çalışanları kata çıkarak odaya girdi. Yerde yatan bir kişinin görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri silahla vurulan şahsın vefat ettiğini belirledi. Otelin güvelik kameralarını incelemeye alarak katil zanlısı kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.
Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nde bulunan bir otelde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, otele gelen üç kişi 7'nci katta kalan U.A. (40) 'nın kaldığı odanın anahtarını resepsiyon görevlisinden istedi. Resepsiyon çalışanı odanın anahtarını verdikten sonra üç kişi, U.A.'nın kaldığı odaya gitti.
Oda içerisinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Odaya girenlerden birisi yanında bulunan silahla U.A.'ya ateş açtı. Şüpheli 3 kişi odanın kapısını kilitleyerek otelden ayrıldı. Silah seslerini duyan otel çalışanları koşarak 7'nci katta çıktı.
Odaya giren çalışanlar U.A.'nın yerde kanlar içinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede U.A.'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri de otele giriş ve çıkışları kapatarak, çalışanların ifadesine başvurdu. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 
Maltepe'de lüks otelde öldürülen şahsın kimliğinin Uğur Akkaya olduğu belirlendi. Akkaya'nın vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulduğu öğrenilirken, şahsın cesedi yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.
Maltepe'de sabah saatlerinde lüks bir otelde işlenen cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda hayatını kaybeden kişinin 40 yaşındaki Uğur Akkaya olduğu belirlenirken, şahsın vücudunun birkaç yerine kurşun isabet ettiği öğrenildi. Polisin olay yerinde çalışmasının ardından, şahsın cesedi adli tıp morguna kaldırıldı. 

Manşetler

660 Saniyede Tüm Yılın Rezervasyonu Doldu!
Kanarya Adalarında turizm araçlarına 1 milyon euro
TUI Almanya, İspanya pahalı diye destinasyonları araştırıyor.
Hürmüz Boğazı'ndan beş yolcu gemisi geçebildi.
Havayolları İspanya'ya %5,7 daha fazla uçuş planladı.
Akdeniz'de 5 kategoride 22 belediyeden 72 proje değerlendirildi
ADV hava trafiğinde kesintiler konusunda uyarıyor
Üniversite öğrencileri Çayağzı Sahilini temizledi!
Gürok Grup’tan Kütahya'ya yeni şehir oteli: Gül Palas Vista
Zaimler, CarrefourSa'yı neden sattıklarını açıkladı