Maldivler’deki en lüks otel bir Türk'e ait Babadan kıza miras kaldı

Dünyaca ünlü Vogue Dergisi Maldivler'in en gözde otelleri listesini yayımladı. Listenin 1. sırasında yer alan Joali Otel Türk bir iş insanına ait çıktı.

MALDİVLER - Dünyaca ünlü Vogue Dergisi Maldivler'in en gözde otelleri listesini yayımladı. Listenin 1. sırasında yer alan Joali Otel Türk bir iş insanına ait çıktı. Vogue'nun listesinde Louis Vuitton'a ait göz kamaştırıcı bir otel de bulunuyor. Joali bu oteli geride bırakarak listenin zirvesine oturdu.

Maldivler'deki lüks otel rekabetinde Türk bir işletme bayrağı zirveye taşıdı.

Esin Güral Argat'ın kurucusu olduğu Joali, dünyanın en prestijli moda dergilerinden Vogue tarafından Maldivler'in en iyi oteli seçildi.

Esin Güral Argat

Bu başarı Türk turizminin dünya çapında tanınmasına önemli bir katkı sağlayacağının göstergesi olarak kabul ediliyor.

OTELİN İSMİNİN HİKAYESİNİ ANLATTI

İsmindeki Ali’yi Esin Güral Argat’ın babasından alan otel, dergide şu sözlerle tanıtıldı. Vogue’daki yazıda Joali'nin benzersiz özelliğinin, Maldivler'in ilk ve halen tek tek sanat oteli olması olduğu vurgulandı.

Manşetler

İliteşim ve Turizmde küresel dönüm noktası gerekiyor
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor