ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA-3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin habercisi Altın Portakal Sinema Tırı, Akseki ve Kaş’ta sinemaseverlerle buluştu. Ezgi Mola’nın başrolde oynadığı “Maide’nin Altın Günü” isimli film ilgiyle izlendi.
Altın Portakal Sinema Tırı ilçelerde sinemaseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Akseki Alaattin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yüksek Okulu bahçesinde açık havada gerçekleştirilen etkinlikte Maide’nin Altın Günü isimli filmin gösterimi yapıldı. Sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşlar filmi keyifle izlediler.
Altın Portakal Sinema Tırı’nın bir diğer durağı ise Kaş oldu. Kaş Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur Maide’nin altın günlerinden birinde kaybolan aile yadigârı gerdanlığı bulmak için başladığı macerayı keyifle izledi. Kaşlı sinemaseverler Altın Portakal Sinema Tırı ile kahkaha dolu bir gece yaşadı.
Manşetler
Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi