Macar bakanın kızı, depremde arama kurtarmada görev aldı

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi'nin Macar arama-kurtarma ekibinin çalışmasını gösteren bir paylaşımını alıntılayarak, "Kızımı görmekten gurur duyuyorum. Ilka ve Nila Türkiye'de hayat kurtarıyor" yazdı.

KAHRAMANMARAŞ - Macaristan Kamu Diplomasisinden Sorumlu Devlet Bakanı Zoltan Kovacs, kızı ve köpeğinin Türkiye'de meydana gelen depremlerden sonra arama-kurtarma çalışmalarında görev aldığını belirtti.

Kovacs, Twitter üzerinden Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi'nin Macar arama-kurtarma ekibinin çalışmasını gösteren bir paylaşımını alıntılayarak, "Kızımı görmekten gurur duyuyorum. Ilka ve Nila Türkiye'de hayat kurtarıyor" yazdı.

Kovacs, daha önce de, "kişisel bir paylaşım" diyerek, kızı Ilka ve köpeği Nila'nın arama-kurtarma çalışmaları için Macaristan Reform Kilisesi ekibiyle Türkiye'ye gittiğini duyurmuştu.

Manşetler

2026 En İyi Turizm Köyü Adayı Adatepe'nin Özellikleri
TCDD’den ilaçlama için ‘dikkatli olun’ çağrısı
Dünya Latte Sanatı Şampiyonası'nda nasıl ikincilik elde etti?
243 kiloluk ton balığına 3,2 milyon dolar
23 takım ve 27 ülkeden 161 bisikletçi, 1133,5 km yarışacak
Havacılık şirketinin lisansı iptal edildi
Ege’nin iki yakası, basketbol ve müzik ile Sakız’da buluşuyor
WTTC, küresel liderleri Mısır’da bir araya getiriyor
TAP Air Portugal en iyi stopover programı ödülünü kazandı
2026’nın Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da başladı