Lufthansa'ya ”Fast Travel” ödülü

Lufthansa Havayolları, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından ”Fast Travel” ödülüne layık görüldü.

FRANKFURT - Lufthansa Havayolları, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından ”Fast Travel” ödülüne layık görüldü.
Lufthansa Havayolları’ndan yapılan açıklamaya göre, Frankfurt ve Münih’teki merkezlerinin istenilen 6 kritere uygun olması nedeniyle Lufthansa’nın layık görüldüğü ”Gold Award”, bu yıl Montreal kentinde düzenlenen ”Board of Governors” toplantısında IATA Başkanı Tony Tyler tarafından Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı Christoph Franz’a teslim edildi.

Lufthansa aynı anda iki merkezinde aranan tüm koşulları yerine getiren dünyanın ilk havayolu şirketi oldu. IATA, ”Fast Travel” (Hızlı Geçiş) ödülü ile yolcuları için kolay, zaman kazandıran ve esnek hizmet sunan ve bu alanda yenilik gerçekleştiren havayolu şirketlerini ödüllendiriyor. Ödülün en önemli kriterini, yolcuların ”check-in işleminde, bagaj tesliminde veya uçağa binişte” kesintisiz yolculuk edebilmesi oluşturuyor.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'