Lokasyon Emlak Bağdat'ta

Lokasyon Emlak Yatırım ve Proje Danışmanlığı işletmecileri Erkan Yılmazer ve Ahmet Topcu, Bağdat Caddesi’ne taşındı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- İstanbul"un Anadolu yakasında emlak yatırımı ve proje danışmanlığı konusunda gösterdiği başarı ile kısa sürede kendini gösteren Lokasyon Emlak Yatırım ve Proje Danışmanlığı işletmecileri Erkan Yılmazer ve Ahmet Topcu, Bağdat Caddesi"ne taşındı.



Şaşkınbakkal, Nurettin Ali Berkol Sokak 33-A"da faaliyetine devam eden Lokasyon Emlak hakkında Lokasyon Emlak Genel Koordinatörü Erkan Yılmazer, “Türkiye"nin en önemli bölgesi olan Bağdat Caddesi"ne taşınarak müşterilere daha iyi hizmeti hedefledik. Anadolu yakası yeni yerleşim alanları ve lüks konutlarla Türkiye"nin gözbebeğidir.

 

Ayrıca tarihi bir bölge olması nedeniyle eski yapıların günümüze kazandırılması konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Hem tarihimizi hem de bölgemizi korumak için üzerimize düşen göreve yapıyoruz” dedi.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi