TRABLUSGARP - Libya'da inişe geçtiği sırada düşen ve daha önce 104 kişinin öldüğü açıklanan uçaktakilerden 96'sının cesedine ulaşıldığı bildirildi.
Libya Ulaştırma Bakanı Muhammed Zidan, Libya'nın Afrikiya Havayollarına ait uçağın enkazından şimdiye kadar 96 kişinin cesedini bulduklarını söyledi.
Resmi haber ajansı JANA, Bakanın açıklamasına dayanarak, başkent Trablusgarp'ın havalimanına inişe geçtiği sırada düşen uçakta bulunanlardan Hollandalı bir çocuğun kurtulduğunu doğruladı.
Libya devlet televizyonu da geniş bir alana yayılmış ve için için yanan enkazın üzerinde çalışan onlarca kurtarma görevlisi ve polisin görüntülerini yayımladı.
Uçakta bulunan 11'i mürettebat 93'ü yolcu 104 kişinin öldüğü, kazadan yalnızca bir çocuğun kurtulduğu açıklanmıştı.
Manşetler
Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri