Kuzu Emirates'in 3 uçağını aldı

Kuzu Genel Müdürü Fatih Yurdakul: Yeni uçakları filomuza katmaktan çok heyecanlıyız, bu uçaklar sayesinde büyüme stratejimizi devam ettireceğiz.,

İSTANBUL- Kuzu Havayolları Emirates'den 3 Airbus A310 kargo uçağı aldı. 03-Eylül-2008 : Kuzu kargo Emirates kargodan 3 adet A-310 F uaçağı aldı. Istanbul Atatürk havaalanı merkezli şirketin şu anda 4 adet A300-B4 kargo uçağı bulunuyor. BU siparişle Uçak sayısını yediye çıkartan şirket artan kapasitesiyle Avrupa, ortadoğu, uzakdoğu ve CIS ülkelerine olan sefer ve kapasitelerini dahada artıracak.
Kuzu Genel Müdürü Fatih Yurdakul "bu yeni uçakları filomuza katmaktan çok heyecanlıyız, bu uçaklar sayesinde büyüme stratejimizi devam ettireceğiz., birçok yabancı şirket bu sıralar uçaklarını park ederken büyümemiz bize sevinç veriyor dedi".
KUZU uçaklarının ilkini Eylülde diğerlerini ekim ve aralıkta teslim alacak

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri