Kuşadası'nda eğlence yenileniyor

Kuşadası'nda, eğlence tesislerinin yer aldığı Barlar Sokağı ile Kaleiçi semtinde, sezon hazırlıklarının bütün hızıyla sürdüğü bildirildi.

KUŞADASI- Türkiye ve Akdeniz çanağının önde gelen kruvaziyer turizmi merkezlerinden Kuşadası'nda, eğlence tesislerinin yer aldığı Barlar Sokağı ile Kaleiçi semtinde, sezon hazırlıklarının bütün hızıyla sürdüğü bildirildi. 
İlçede turizm sektörüne hizmet veren tesislerde yoğun bir bakım-onarım çalışmasının başladığını açıklayan Turizm İşletmecisi Turgay Aydın, yapıların iç ve dış cephelerini yenileyerek 2010 turizm sezonunda müşterilere daha iyi hizmet vermek istediklerini bildirdi.
Önceki sezonlarda kendisini yenilemeyen ve eski kalitesini gittikçe kaybeden eğlence sektörünün Kuşadası'nda tekrar hareketleneceğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:
"Sektörde çok hata yaptık. Barcı esnafı olarak tanıtıma yer vermedik, niteliksiz elemanlar çalıştırdık. Eğlence sektörünün kalitesini düşürdük. Kuşadası Barlar Sokağı ve Kaleiçi'nde yer alan eğlence sektöründeki bir çok esnaf arkadaşımız 2010 yılına kendini baştan aşağı yenileme kararı aldı. Ümit ediyoruz ki artık Kuşadası Barlar Sokağı ve Kaleiçi eğlence mekanları eski dolu günlerine kavuşacak."

Manşetler

Alaçatı'da Hazine arazisinde 10 milyarlık vurgun
Kapalıçarşı'dan yurt dışına uzanan 7 milyarlık vurgun!
Pilotlar, başarılı öğrenciye pilotluk hayalini armağan etti
Kapatılan 4 bini aşkın otelin kapısı açılıyor
Alanya'da 178 Slovakyalı turist çiçeklerle karşılandı
Asya Seyahat Endüstrisi, Cakarta’da buluşuyor
Web sitelerine Bakanlıktan 2 yıllık erişilebirlik onayı
Elmalı'nın Canları kültür ve inanç turizmine kazandırılıyor
Turizmde rezervasyonlar iptal ediliyor
China Eastern Türkiye, Kazakistan ve Fransa'ya uçuş ekliyor