Kültürel işbirliği için karşılıklı öğretmen ziyaretleri başladı

Erasmus Projesi kapsamında Portekiz, Sırbistan ve Litvanya’dan Türkiye’ye gelen yabancı öğretmenler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. 

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya-  
Antalya Manavgat Şule- Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Erasmus Projesi kapsamında Portekiz, Sırbistan ve Litvanya’dan Türkiye’ye gelen yabancı öğretmenler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. 



Başkan Şükrü Sözen, büyük bir nezaketle yabancı eğitimcileri kapıda karşılayarak sohbet etti. Ziyarette, Erasmus projesi kapsamında mesleki eğitim, sivil toplum ve yerel yönetimler arasındaki işbirliği konuları ele alındı. Manavgat Belediyesi olarak, eğitime ve eğitimcilere gereken tüm destekleri sonuna kadar verdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Başkan Şükrü Sözen, “ Erasmus projesi kapsamında ülkemize gelerek eğitimcilerimizle birlikte ortak çalışmalar yapan öğretmenlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. İşbirliği ile yapılan çalışmalar ve projelerin her zaman kentin ve eğitimin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Manşetler

Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları