ANKARA, Rusya'nın 1 Haziran'da sona erecek Türkiye'ye charter uçuş yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken, resmi görüşmeler için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy pazartesi günü Moskova'da olacak.
Ersoy'un beraberindeki heyetle birlikte Rus makamlarına, Türkiye'de turizm sektöründe alınan Kovid-19 önlenmleri ve vaka sayılarındaki düşüşle ilgili bilgi vereceği bildiriliyor.
İki hafta önce Rusya’nın Türkiye’ye uçuşları askıya almasının ardından Ankara, Moskova’ya turizm çıkarması yapmayı planladığı haberleri medyaya yansımıştı.
Haberlerde, Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un bu ay içinde Moskova’yı ziyaret edeceği belirtilmişti. Şu aşamada sadece Turizm Bakanı'nın ziyareti gündemde.
Manşetler
2026 En İyi Turizm Köyü Adayı Adatepe'nin Özellikleri
TCDD’den ilaçlama için ‘dikkatli olun’ çağrısı
Dünya Latte Sanatı Şampiyonası'nda nasıl ikincilik elde etti?
243 kiloluk ton balığına 3,2 milyon dolar
23 takım ve 27 ülkeden 161 bisikletçi, 1133,5 km yarışacak
Havacılık şirketinin lisansı iptal edildi
Ege’nin iki yakası, basketbol ve müzik ile Sakız’da buluşuyor
WTTC, küresel liderleri Mısır’da bir araya getiriyor
TAP Air Portugal en iyi stopover programı ödülünü kazandı
2026’nın Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da başladı