Küba ile Antalya tarım ve turizm alanında işbirliği yapacak

Antalya ile Küba arasındaki ilişkileri geliştirmek ve işbirliği alanlarını araştırmak üzere kente geldiğini ifade eden Büyükelçi Nunez, özellikle sağlık turizmi alanında çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA -
Küba’nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’i ziyaret etti. Ziyarette işbirliği fırsatları ele alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Küba'nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez ve eşi İleana Nunez’i makamında ağırladı. Antalya’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden Büyükelçi Nunez, Antalya ile Küba arasında sağlık, tarım ve turizm sektörlerinde işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Antalya ile Küba arasındaki ilişkileri geliştirmek ve işbirliği alanlarını araştırmak üzere kente geldiğini ifade eden Büyükelçi Nunez, özellikle sağlık turizmi alanında çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

ATATÜRK BÜSTÜ BİZİ GURURLANDIRIYOR

Büyükelçi Nunez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer de Türk halkının Küba’ya sempati duyduğunu ifade ederek, “Özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Küba’da bir büstünün bulunmasından dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye ile Küba arasında dostluk ilişkilerine önem veriyoruz. Küba’da da Antalya da olduğu gibi turizm ve tarım öncü sektörler. Bu konularda işbirliği yapılabilir. İlişkileri geliştirmek için her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

Manşetler

Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi