KRT TV kime satıldı?

KRT TV satıldı. KRT’nin yeni sahibi, Sarıgül’ün kurduğu TDP’de genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Fırat Bozfırat.

İSTANBUL-CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün bir süredir ilgilendiği belirtilen KRT TV satıldı. KRT’nin yeni sahibi, Sarıgül’ün kurduğu TDP’de genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Fırat Bozfırat. İktidar muhalifi yayın çizgisi ile bilinen televizyon kanalı KRT’nin satıldığı belirtildi.
Veryansın Tv’de yer alan habere göre, yaklaşık 300 bin dolar kapora ücreti ödenen kanalın yeni sahibi Fırat Bozfırat. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün yakınındaki bir isim olan Bozfırat, Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan yardımcısı olarak da görev yapmıştı.

Öte yandan KRT’nin sahibi Ali Fırat Atabaş ve KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut’un bugün çalışanlara açıklama yapacağı da belirtildi.

SERDAR AKİNAN’LA GÖRÜŞÜLDÜ

KRT TV’nin yeni sahibinin kanalın yönetimi için Serdar Akinan ile görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı belirtildi. 

Manşetler

Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat