Krizi masada hafiflettiler

Anadolu yakası turizmcileri Tuncay Marlalı, Erol Sonay, Melih Buluç, Ayhan , Hakan Canaslan, Murat Özerkan ve Mustafa Zigal kriz stresini eğlenceyle geçtiler.

KADİR TOPRAKKAYA-KADIKÖY LIFE

İSTANBUL- Caddebostan Çiçek Pasajı Anadolu yakasında bulunan
otellerin genel müdürleri, acenteler ve turizm sektörü temsilcilerinin uğrak yeri oldu. Akordiyon ve keman eşliğinde günün yorgunluğunu atan turizmciler “Müzik , yemek ve eğlence ile stres atıyoruz. Bir de krizi atabilsek çok mutlu olacağız”dediler.



Çiçek Pasajı"nda buluşan turizmciler Tuncay Marlalı, Erol Sonay, Melih Buluç, Ayhan , Hakan Canaslan, Murat Özerkan ve Mustafa Zigal geç saatlere kadar müzisyenlere eşlik ettiler. Gecenin en ç ok konuşan adamı Mustafa Zigal oiktiği elbiseleri anlattı. Turcay Marlalı otel yönetimini anlattı. Erol Sonay otellerin finans yönetiminin zorluklarından bahsetti.melih Buluç ise F&B"ciliğin sırlarını ortaya döktü.Ayhan her kadehte “İyi ki müdür olmuşum” dedi.
Hakan Canaslan ile Muret Özerkan ise müdürlere uydular.



En sonunda herkes işten konuşmamaya karar verdi ve eğlenceye daldılar.
Şişeler boşalırken geç saatlerde herkes “Nihansın dideden...” şarkısını söylüyordu.
Ancak ortada bir gerçek vardı kriz turizmi vurmuştu, krizin etkilerini hafifletmek için her turizmcinin böyle bir ortamla ihtiyacı vardı.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu