Kozağaçlılar Göce Şenliği'nde buluştu

Kozağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Göce Şenliği, Uzay Çatı altında gerçekleştirildi.

BURDUR- Burdur'da Kozağaçlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 9'uncu Göce Şenliği düzenlendi Kozağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Göce Şenliği, Uzay Çatı altında gerçekleştirildi. Şenliğe AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ile vatandaşlar katıldı.

Kozağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Demir, şenliğe katılanlara teşekkür etti. Demir, "Hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Temennimiz katılımın önümüzdeki yıllarda daha da artması ve bu şenliği festival haline dönüştürmek. Göce bizim çok eski kültür ve geleneğimiz. Göce binlerce yıllık bir geleneğimiz. Kış hazırlıklarından tarhana içine katılan bir yiyecek türü" dedi.

Şenlikte yöresel sanatçılar tarafından Kozağacı'na özgü iki telli curayla gurbet havaları seslendirildi ve yöresel oyunlar oynandı. Şenlik Ramazan Eryılmaz, Gülay Nacar, Fatih Burdurlu, Bahar Çömek ve Nurcan Altınok konseriyle sona erdi. Şenlikte emeği geçenlere Dernek Başkanı Ramazan Demir tarafından plaket verildi.

Manşetler

İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı