Korona virüsü Antalya'da doğa yürüyüşlerini bitirdi

Es Es Turizm Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi.



ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN

MANAVGAT/ANTALYA - Antalya'da eko ve doğa yürüyüşü turlari Çin'in Wuhan şehrinden dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsü engeline takıldı. 2019 yılında Antalya'da 5.300 çoğu İskandinav olmak üzere Avrupalı turisti doğa yürüyüşüne çıkardıklarını belirten Es Es Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Levent Akgün, 10 nisan'da başlayacakları eko ve doğa yürüyüşü turlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl hayal olduğunu söyledi.


TÜRK VE DÜNYA TURIZMI ÖNÜNÜ GÖREMIYOR

Levent Akgün,'' Yaklaşık 8 yıldır Antalya'da başta Alman, İngiliz, Hollanda, Belçika, Avusturya, Çekya, Fransa ve İskandinav ülkeleri turistlerini eko ve doğa yürüyüşü yaptırıyorduk. Böyle bir kriz yaşamadık. Doğa yürüyüşü turlarında pansiyon ve apart oteller turizm canlılığı yaşıyordu. Kırsal alanda halkın turistlerle kaynaşmasını sağlıyorduk. Bu sene korona virüsü salgını nedeniyle Türk ve dünya turizmi önünü göremiyor. Bu sene doğa yürüyüşü turlarına ait hiç bir öngörümüz ve planımız yok '' diye konuştu.

Manşetler

AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı
Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL
Otelcilik Tedarikçileri, 15-17 Ekim’de GUEXT Madrid’de buluşuyor