Konyaaltı Ultra Maratonu'na kayıtlar başladı

5 km Konyaaltı Parkuru, 12 km Deniz Parkuru, 31 km Toros Parkuru ve 57 ve 85 km Antalya Ultra Parkurlarından oluşan Antalya Ultra Maratonu’nda farklı ülkelerden birçok sporcu Konyaaltı Sahili’nde bir araya gelecek.

Abdurrahman Büyükkeskin
Konyaaltı/Antalya -
Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin iki yıldır düzenlediği Konyaaltı Belediyesi Uluslararası Antalya Ultra Maratonu’nun üçüncüsü bu yıl 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Farklı ülkelerden bir çok sporcuyu buluşturan yarışmanın kayıtları başladı. 5 km Konyaaltı Parkuru, 12 km Deniz Parkuru, 31 km Toros Parkuru ve 57 ve 85 km Antalya Ultra Parkurlarından oluşan Antalya Ultra Maratonu’nda farklı ülkelerden birçok sporcu Konyaaltı Sahili’nde bir araya gelecek. Çocuklar ve köpekler için de farklı parkurların yer aldığı maraton kayıtlarının www.antalyaultra.org adresinden yapılabileceği bildirildi.

TURİZM 12 AYA YAYILMALI

Antalya’da turizmin 12 aya yayılması ve şehrin tanıtımı açısından bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’İki yıldır düzenlediğimiz bu organizasyonla dünyanın farklı yerlerinden gelen sporcular Antalya’nın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buluyor. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz maratonu, önümüzdeki yıllarda da sürdürerek Türkiye ve dünyada adını daha çok duyuran bir yarış haline getirmek istiyoruz’’ dedi.

Manşetler

Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!