Koç, Kaleköy'deki evleri yeniledi

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Kaleköy'de yer alan taş evleri satın alıp restore ettirdi. Koç ayrıca kendine de özel bir villa yaptırdı.

ANTALYA- Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Kaleköy'de yer alan taş evleri satın alıp restore ettirdi. Koç ayrıca kendine de özel bir villa yaptırdı.



Kekova bölgesinde tekneyle çıktığım turda, eski adı ‘Simena’ olan Likya kenti Kaleköy’ü gezerken, Koç Holding Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un adını taşıyan bir okul gördüm. Ünlü işadamı, eskiden beri müdavimi olduğu Kaleköy’ün tepesindeki kalenin hemen altına üç sınıflı bir okul inşa ettirmiş. Ayrıca kaleye nazır taş evleri satın alıp restore ettirerek kendisine özel bir villa yaptırmış. Rahmi Koç, her yıl teknesi ya da helikopteriyle Kekova’ya gelerek burada tatil yapıyormuş. 180 haneli Kaleköy’de Koç’un yanı sıra işadamları Erdoğan Demirören ve Ali Dinçkök’ün de evleri bulunuyor.

Hürriyet/Gökhan Kimsesizcan
 

Manşetler

Side Güney Bazalikası inanç turizmi merkezi oldu!
Yarım Asırlık Bir Keşif Yolculuğu Meşher'de Başlıyor
Yolcu gemisindeki 3 hasta tahliye edildi
İspanya 2030 Turizm için iki yıllık planını hazırlıyor
Türkiye ile KKTC arasında turizm vurgusu öne çıktı
Brüksel Havayolları jet yakıtı krizi baskısı altında
İSG'de sessiz havalimanı’ dönemi başlıyor
Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Havalimanlarında dijital gümrük dönemi başladı
Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu