Kırtasiye Ofis adres değiştirdi

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile her yıl düzenlenen kırtasiye sektörünün en büyük fuarı İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, adres değiştirdi

İSTANBUL- Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile her yıl düzenlenen Türkiye kırtasiye ve ofis malzemeleri sektörünün en büyük fuarı İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, adres değiştirdi. Dünyanın da en büyük fuarları arasında yer alan ve 22 yıldır Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile düzenlenen İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 22-26 Şubat 2017’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP ile Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliğiyle düzenlenecek fuarda, 6 ayrı salonda 25 bin ziyaretçi ağırlanabilecek.
TÜYAP ile yapılan işbirliği İstanbul Kırtasiye Fuarı’na uluslararası katılımın artması konusunda da ivme kazandıracak. TÜYAP yurtdışındaki 11 ofisi, 48 ülkedeki acenteleri ve 26 ülkedeki temsilcilik ağı ile kırtasiye ve ofis sektörünü Kuzey Avrupa’dan Balkanlara ve Afrika’ya kadar dünya çapındaki alıcılarla buluşturmak için tüm ilişkilerini seferber edecek.
TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet F. Şendil, TÜYAP ile TÜKİD işbirliğinin İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na pozitif yansıyacağına inandıklarını belirterek, Şubat ayındaki fuarda özellikle uluslararası katılımcılarda artış beklediklerini açıkladı.
 

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!